Wie ben ik

Even Voorstellen

Ik ben Ingeborg Kool  opgegroeid in Dwingeloo en afgelopen zomer met mijn gezin terug gekeerd naar gemeente Westerveld. Al snel heb ik het idee opgevat om hier een ambachtelijke lijstenmakerij te starten. Ik heb ruim 10 jaar ervaring als allround lijstenmaker en heb gewerkt bij lijstenmakers in Amsterdam en Hilversum. Toen de mogelijkheid zich voordeed om de oude peuterspeelzaal in de Vlasbarg’n te huren werd ik direct enthousiast. Een leuke gezellige plek waar ik lijsten kan maken en uitstallen.
U kunt bij mij een passende lijst laten maken voor uw foto, schilderij, borduurwerk, poster, landkaart of bijvoorbeeld een geboortekaartje. Dit maken begint bij een advies waarin ik samen met u bepaal wat past bij het werk: wel of geen passe-partout, een klassieke of moderne lijst, speciale kleuringen, er is veel mogelijk. Hierna ga ik de lijst maken en het werk netjes inlijsten. Het is altijd weer mooi om te zien als een schilderij of dierbare foto weer tot leven komt in een nieuwe lijst.
Loop gerust eens binnen als u in de Vlasberg’n bent en neem een kijkje !